Tjejtrailracet 2019

 	

 	
 	Fredagen den 20:e september är det dags för TrailFocus egen tävling Tjejtrailracet! 100 startplatser, först till kvarn…

Bansträckning: Banan är ca 8 kilometer och av blandad karaktär. Den inleds och avslutas med kortare grusvägslöpning och kommer vara utmärkt med snitslar. Funktionärer kommer att finnas längs banan. ”En varierande bana med både tekniska stigar i skogen, fina grässtigar längs skogsbrynet och lite grusväg där det går att få upp farten ordentligt om man vill. Borgen Aftonfrid är ett annorlunda inslag längs banan och det är fin utsikt över sjön när målet närmar sig.” säger Caroline Andersson LK TV88 som provsprungit banan i sommar. 

Anmälan och anmälningsavgift: Ange för- och efternamn, mobilnummer, t-shirt storlek (S,M,L eller XL) och den eventuella klubb eller det företag du springer för i en swishbetalning på 250:-, swishnummer: 123 364 76 25. Anmäl dig senast 30/8. Har du inte swish så hör av dig så löser vi en faktura istället! I avgiften ingår en Tjejtrailrace t-shirt (i funktionsmaterial) energi/vätska under tävling samt korv med bröd efter. 50:- av avgiften kommer att gå till ”Min stora dag” (läs mer här; https://www.minstoradag.org/).

Priser: Priser till de tre första som tar sig i mål samt även utlottning av priser till alla som deltar, bland annat presentkort på Tjejtrailgrupp med TrailFocus våren 2020.

Start/Mål: Parkeringen vid Sjölandas kommunala badplats. Samåk eller cykla gärna så att alla får plats!

Nummerlapp: Hämtas från klockan 16.30 vid start/målområdet.

Tidtagning: Tidtagning kommer att ske på det gamla hederliga viset, analogt. =)

Vätska och energistationer: Det kommer att finnas två stationer längs banan. Ta med egen kåsa eller liknande för vätska, det kommer inte att finnas engångsmuggar på stationerna.

Frågor? Mejla till info@trailfocus.se

Tjejtrailracet är en motionstävling och all tävlan sker på egen risk.